Uploaded image for project: 'Xporter for Jira'
  1. Xporter for Jira
  2. XPORTER-1168

When you have attachments(images and attachments) the for images doesn't work properly

    XporterXMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 5.0.3, 5.0.3-j6
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Sprint:
      R5.1.0 Sprint 2
    • Story Points:
      1
    • Requirement Status:

      Release 5.0.4 - OK

      Release 5.0.4-j6 - OK

      Description

      To try this case, follow the steps:
      Create an issue with images(jpeg, png) and attachments(pdf, txt)
      Add the template that is attached
      Export with the template
      The file generated doesn't print all images.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              sdrg Severino Goios
              Reporter:
              sdrg Severino Goios
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - 1 day
                1d
                Remaining:
                Time Spent - 2 hours Remaining Estimate - 6 hours
                6h
                Logged:
                Time Spent - 2 hours Remaining Estimate - 6 hours
                2h