Uploaded image for project: 'Xporter for Jira'
  1. Xporter for Jira
  2. XPORTER-280

When the template name contains the *&* symbol, an error occurs

    XporterXMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: Release 3.2.1
    • Fix Version/s: Release 3.3.2
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Story Points:
      0.5
    • Requirement Status:

      Release 3.3.2 - UNCOVERED

      Description

      When trying to export a template with a name that contains the & symbol, an error 500 occurs, only on a single issue export. On bulk export the behaviour is correct.
      Update: also, if the template name contains the symbols #, % and +, the reported problem also occurs.
      Check the attached screenshots

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              pmmr Pedro Rodrigues
              Reporter:
              pmmr Pedro Rodrigues
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Time Tracking

                Estimated:
                Original Estimate - 4 hours
                4h
                Remaining:
                Remaining Estimate - 4 hours
                4h
                Logged:
                Time Spent - Not Specified
                Not Specified